6. joulukuuta 2011

Onnea Suomi!

Kun eilisen Siekkareiden keikan aiheuttama väsymys saatiin selätettyä, alkoi päivän herkuttelut. Myöhäisen lounaan meille tarjosi noutoruoka. Miehelle iski roskaruokahimo ja pitihän sitä sitten hampurilaiset hakea. Päivällisen ruokavalinta ei nyt ihan osunut nappiin itsenäisyyspäivää ajatellen. Tein nimittäin lehtipihvejä Prinssi Bertilin tapaan. Eli Ruotsin puolelle mentiin. Mutta hyvää tuo ruoka oli! Ja helppoa ja nopeaa. Pihvien seuraksi oli perunapalleroita ja tuon mun neidin tekemää salaattia. Niin ja jälkiruoaksi tietenkin geishakakkua. Huh... Ei tarvi taas hetkeen herkutella.

Pihvien ohjeen lähdettä en taas tiedä. On ollut noissa mun mapeissa iät ajat.

Lehtipihvit Prinssi Bertilin tapaan

4 naudan lehtipihviä
voita paistamiseen
suolaa tai grillausmaustetta
Täyte:
Aurajuustoa tai muuta sinihomejuustoa
punasipulia
tilkka öljyä

  Hienonna punasipuli ja kuullota tilkassa öljyä. Anna hautua pehmeäksi. Nuiji lehtipihvit tarvittaessa ohuemmiksi. Laita jokaiselle pihville noin ruokalusikallinen Aurajuustoa ja punasipulia. Taita pihvit kahtia. Kuumenna paistinpannu ja anna voin sulaa. Paista pihvit kuumalla pannulla, noin 1,5 minuuttia/puoli. Mausta kypsät pihvit suolalla tai grillausmausteella. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti