7. kesäkuuta 2012

Kanasalaattia lapsityövoimalla

Mulla on ollut totaalinen laiskottelupäivä keittiöhommien suhteen. Parit kahvit oon keitellyt ja lämmittänyt eiliset ruoan jämät, mutta enpä sitten juuri muuta oo tehnytkään. Välillä näinkin. Tuo mun neitiseni halusi välttämättä tehdä meille iltapalaksi pastasalaattia ja mikäs siinä. Mun rooliksi jäi ainoastaan sopivan salaattikulhon etsintä ja tietenkin syöminen. Neiti on tämän ohjeen itse keksinyt. Jos olisin saanut tuohon puuttua, niin olisin tarjonnut kastikkeen erikseen ja kenties lisännyt kurkkua, melonia tai ananasta. Mutta hyvää tuo oli! Tarkkoja ainesmääriä en osaa sanoa, mutta eipä se salaatissa ole niin nuukaa.

Futaajan farfalle-kananuggetsalaatti

farfalle-pastaa
vettä
suolaa
lehtisalaattia
tomaattia
kananuggetteja tai paneroituja kanapihvejä (niitä kypsiä)
tilkka öljyä
salaattikastiketta maun mukaan (nyt oli sinappista)

  Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta. Paista kananuggetit tai pihvit pienessä öljytilkassa rapeiksi. Paloittele sopiviksi suupaloiksi. Huuhtele ja pieni salaatti ja tomaatit. Sekoita ainekset kulhossa. Sekoita kastike joukkoon tai tarjoa erikseen. Helppoa ja hyvää! Joskaan ei kovin kevyttä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti